Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 448 km

Man (20) gewond bij steekpartij Nieuwland

Toegevoegd: 10-02-2016, 13.52 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - In Nieuw- en Sint Joosland is vannacht iemand gewond geraakt bij een steekpartij. De politie heeft één verdachte aangehouden.


Getuigen melden dat op de Molendijk iemand gewond was geraakt. Toen agenten op die melding afgingen, kwam informatie binnen dat zich in een woning aan de Scheldepoortstraat iemand zou bevinden die een steekwond had.

In een woning aan de Molendijk verklaarde een getuige dat er inderdaad ‘iets’ was voorgevallen, maar dat de betrokkenen inmiddels allemaal weg waren. In de woning aan de Scheldepoortstraat werd inderdaad een gewonde aangetroffen. Het ging om een 20-jarige Middelburger met steekwonden in zijn bovenarm en schouder.

Het slachtoffer wilde de politie niet veel informatie geven maar uit verder onderzoek bleek dat de dader waarschijnlijk een 22-jarige man uit Nieuw- en Sint Joosland zou zijn. Deze man is vervolgens rond 01.20 uur als verdachte in zijn woning aangehouden. Door de agenten zijn drie getuigen van het feit gehoord. De verdachte is ingesloten in een politiecel in Torentijd. Hij is in verzekering gesteld, dus waarschijnlijk zit hij nog een tijdje vast.

Er zijn twee messen bij de verdachte in beslag genomen. Deze worden onderzocht door het team Forensische Opsporing. Ook kleding van de verdachte en van het slachtoffer is naar die afdeling overgebracht. Van de kleding worden mogelijk ook sporen afgehaald die kunnen dienen als bewijsmateriaal in het onderzoek. Het onderzoek is dus in volle gang.

Over de aanleiding en/of de oorzaak van het incident kan de politie nog niets zeggen, omdat nog niet iedere betrokkene een verklaring heeft afgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar6 (10-2-2016 om 21:16)
@Brenda Misschien een tikje overdreven reactie van mij, maar de tijd dat je iedereen kende en je achterdeur open kon laten is voorbij, woon hier al 27 jaar maar de laatste tijd gebeuren hier meer vreemde dingen.
Karl (10-2-2016 om 19:51)
Heeft niks met import te maken, het is een weerspiegeling van de maatschappij.
wim (10-2-2016 om 19:07)
Ja hoor weer iemand gestoken met een mes waarom moet zoiets nu gebeuren zo iemand moet goed aan de tand gevoelt worden en onder brengen om opnieuw opgevoed te worden
brenda (10-2-2016 om 19:00)
overdrijven is ook een vak!!! Het is helemaal geen crimineel dorp!!!!! overal gebeurd wel is wat dus ook daar.!!!!!!!
mar6 (10-2-2016 om 15:02)
Oei oei Crimineel dorpje ! Gebeuren hier wel meer "vage" dingen tegenwoordig. (Veel import)
Cookie-instellingen beheren