Weerbericht:
Vandaag en morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Brandje in loods Edisonweg Vlissingen

Toegevoegd: 11-02-2016, 00.10 uur - Update: 11-02-2016, 09.47 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een loods aan de Edisonweg in Vlissingen heeft woensdagavond laat korte tijd brand gewoed.


De brand werd rond 23.15 uur gemeld vanaf de Oude Veerhavenweg als zijnde een brandgerucht. Daarop werd een Vlissingse blusploeg gealarmeerd. Toen bleek dat er daadwerkelijk brand woedde werden een hoogwerker en een extra blusvoertuig naar de Edisonweg gestuurd. Kort daarop werd ook nog een waterwagen gealarmeerd.

Kort na het arriveren van de brandweer was de brand geblust en kon het sein 'brand meester' worden gegeven. Nadat het pand was geventileerd kon de brandweer inrukken. De politie onderzoekt of er sprake is geweest van brandstichting. Een politiewoordvoerder heeft donderdagochtend laten weten dat in het pand regelmatig zwervers verblijven dus dat het ook mogelijk is dat zij het brandje hebben veroorzaakt.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nr 2 (11-2-2016 om 08:58)
das al de tweede keer daar ? edisonweg
Cookie-instellingen beheren