Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee duikers in de problemen

Toegevoegd: 22-05-2005, 19.00 uur
Door: Politie Zeeland
SCHERPENISSE - Dit weekend raakten verschillende duikers in moeilijkheden.


Zaterdag om 15.55 uur betroffen het drie Belgische duikers bij de Gorishoeksedijk bij Scherpenisse. Het waren een 39-jarige man uit Namen, een 37-jarige man uit Spy en een 41-jarige vrouw uit Eghezee, die aan het duiken waren op ongeveer 45 meter . Ze werden alledrie naar het ziekenhuis in Goes vervoerd, maar ze zijn ondertussen huiswaarts gekeerd.

Zondag omstreeks 11.30 uur waren het twee duikers bij de Haven Kloosternolweg in Scharendijke. Het betroffen ook nu Belgische duikers, een 49-jarige vrouw uit Saint Gilles en een 53-jarige man uit Frameries. Hoe diep zij precies aan het duiken waren is onbekend. De twee werden naar het ziekenhuis in Goes gebracht maar het is niet bekend of zij daar nog steeds verblijven.

De juiste oorzaak van beide ongevallen is onbekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren