Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Elektrische fiets gestolen in centrum Goes

Toegevoegd: 12-02-2016, 13.48 uur - Update: 12-02-2016, 13.53 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Rond 13.00 uur is in Goes een elektrische fiets gestolen. De politie is op zoek naar de dader en heeft een signalement verspreid.
 
De diefstal vond plaats in de Lange Kerkstraat in het centrum van de stad. De weggenomen fiets is een zwarte Gazelle van ongeveer 1 jaar oud. De tweewieler was voorzien van zwart-wit gekleurde fietstassen.


De dader van de diefstal is volgens de politie vastgelegd op camerabeelden. Het gaat om een licht getinte jongen die was gekleed in een zwarte en/of blauwe trainingsbroek met daarop naast elkaar twee witte strepen. Hij droeg een groenkleurig trainingsjack en zwarte schoenen.
 
Mensen die tips hebben worden gevraagd te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mikel (4-3-2016 om 16:51)
even simpel de dieven maken gebruik van jullie fouten wil je spullen waar je waarde aan hecht niet kwijt zorg er dan voor want hij die niet op zijn spullen past is ze niet waard
wim (13-2-2016 om 07:14)
Ik lees niet dat de fiets op slot gestaan heeft en dan kan zoiets gebeuren als dit zo is betaald de verzekering niets uit indien hij verzekerd was ik hoop dat de fiets gevonden word maar het is zoeken als een naald in een hooiberg.
Archaios (12-2-2016 om 22:49)
Een e-bike niet vastzetten met extra kettingslot is vragen om problemen. Ook al is dat niet verplicht, altijd doen, We hebben er zelf ook 1. We zetten de fiets standaard met fietsketting vast aan bv een lantaarnpaal of fietsbeugel. Dat is geen geroeptoeter,dat doe je gewoon als je echt zuinig bent op je e-bike.
Middelburger (12-2-2016 om 20:43)
De dader droeg sportkleding........en dan ga je een elektrische fiets stelen. Hij kan beter zijn zogenaamde stoere kleding omwisselen voor iets minder sportiefs want naast lui is hij ook nog dom.
anja (12-2-2016 om 18:47)
Kom maar met die videobeelden. Dit signalement is net als bij andere diefstallen altijd hetzelfde.... lichtgetinte man enz Videobeelden.... hopelijk kunnen we hem dan snel pakken
Frits (12-2-2016 om 17:18)
@John Even wat rechtzetten. Er is geen enkele fietsverzekering die eist dat een E-bike wordt vastgezet. Een goedgekeurd ART2 slot is voldoende, en deze zitten standaard op en E-bike. Dat zijn de feiten! Geroeptoeter is er al meer dan voldoende.
Cookie-instellingen beheren