Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Reparatie gestrande telekraan A58 mislukt

Toegevoegd: 16-02-2016, 12.18 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Het is niet gelukt de op de A58 bij Arnemuiden gestrande telekraan te repareren. Daarom zal deze alsnog worden afgesleept.


De vrachtwagen staat al sinds vanochtend op de vluchtstrook op de rijbaan richting Bergen op Zoom, net voorbij het Shell-tankstation. Omwille van de veiligheid werd ter plekke één rijstrook afgesloten. Dat zorgde voor veel oponthoud en in de ontstane file gebeurde ook nog eens een kop-staartbotsing.

Rijkswaterstaat gaat nu het transport van de telekraan begeleiden.

Zie ook:
Ongeluk in file op A58 Arnemuiden (16-02-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Christ (16-2-2016 om 21:42)
Het is ook elke keer hetzelfde, mensen zien een oranje zwaailicht of een witte pijl en gaan direct afremmen tot 60 km per uur terwijl daar op dat moment nog geen enkele reden toe was. Zo ontstaat er zeker een file
Vlissinger (16-2-2016 om 13:01)
uiteraard weer een botsing, opdringerig volk dat geen afstand kan houden!
Cookie-instellingen beheren