Weerbericht:
Mistig en gladheid door bevriezing
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 215 km

Gezin onwel in woning Meliskerke

Toegevoegd: 17-02-2016, 00.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

MELISKERKE - Een gezin is dinsdagavond naar het ziekenhuis gebracht nadat zij onwel waren geworden in hun woning in Meliskerke.


De hulpdiensten rukten even na 23.00 uur met spoed uit voor het incident aan de Cornelis Jaspersesstraat. De bewoners hadden verschijnselen van een koolmonoxide vergiftiging en hebben de woning vervolgens zo snel mogelijk verlaten. Twee gealarmeerde ambulances hebben de personen opgevangen en naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat vermoedelijk om een gezin met twee kinderen.

De brandweer heeft metingen verricht en de woning grondig geventileerd. Hierna zijn weer metingen gedaan waarna de woning kon worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dick (17-2-2016 om 12:40)
Wat was de oorzaak van de koolmonoxide in de woning? kan ook een andere oorzaak dan de cv ketel zijn. Zibro kacheltje zonder ventilatiesystemen komt ook voor.
CV monteur (17-2-2016 om 08:10)
Beste mensen, zorg dat de CV ketel word nagezien en geplaatst door vakkundig gediplomeerd personeel! Het zijn echt niet alleen oude ketels waar het fout gaat. Door ondeskundige montage of slecht uitgevoerd onderhoud kan het ook flink mis gaan!
wim (17-2-2016 om 06:51)
Zouden de bewoners zelf de hulpdiensten gemeld hebben waardoor de bewoners naar ziekenhuis zijn gebracht gelukkig is alles goed afgelopen
Cookie-instellingen beheren