Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 42 km

Vrachtauto botst op pijlwagen A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 17-02-2016, 15.21 uur
Er is niemand gewond geraakt. Wel was er veel schade.
Er is niemand gewond geraakt. Wel was er veel schade.
© Foto: Twitter / WIS_Jeroen
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op de A58 tussen Goes en Arnemuiden is woensdagmiddag een kleine vrachtauto ingereden op een zogeheten botsabsorber.


De botsabsorber was gekoppeld aan een pijlwagen die op de snelweg stond vanwege werkzaamheden. De aanrijding vond rond 12.20 uur plaats in de buurt van Heinkenszand. Er is niemand gewond geraakt.

Vanwege de aanrijding was één rijstrook enige tijd afgelsoten voor het verkeer. Ter plekke ontstond een korte file. Het stootkussen is afgeschreven.

De vrachtwagen is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
walter (20-2-2016 om 09:58)
een pijlwagen staat nooit ineens op de weg, er wordt ALTIJD ruim van te voren aangegeven, dat er wegwerkzaamheden zijn, en dat er een baan afgesloten is, zit zelf vaak genoeg als vrachtwagenchauffeur op de baan, maar de meeste bestuurders zijn met andere dingen in de auto bezig dan rijden, bv, telefoneren, sms-sen navigatie instellen of brieven lezen, als men is meer met het rijden blijven bezighouden, dan gebeuren er ook geen ongelukken, want het is altijd maar makkelijk om de schuld bij de wegwerkers neer te leggen
rocky (18-2-2016 om 14:54)
Ieder zijn ding maar het is verre van ongebruikelijk dat instanties als deze de veiligheidsregels niet nakomen. Ik kan er ongeveer geld opzetten dat provincie/rijkswaterstaat 1 van de eerste zal zijn die bebording zet bij dergelijke werkzaamheden. Huis tuin en keuken aannemers zijn daar veel makkelijker in. En inderdaad mensen kijken niet uit hun ogen. Deze morgen nog meegemaakt met gladheidsbestrijding.. zwaailampen, led oranje flitsers en alarmlichten en nog rijden ze bovenop je..... echt, meer oranje knipperende lichten kunnen er niet op!
Jac (18-2-2016 om 12:03)
Dus had er een peilwagen voor de peilwagen moeten staan om aan te geven dat er een peilwagen op de weg staat.... :-) Ik weet niet of het lichtgevende meldingsbord op de peilwagen aan of uit stond, maar als deze aanstond en je ziet het niet moet je gewoon beter uitkijken. Stond het meldingsbord uit op de peilwagen dan kan ik me er wel wat bij voorstellen dat je het niet ziet als een stilstaande peilwagen maar als een gewoon rijdende en er dus boven op knalt.
Wegwerker (18-2-2016 om 10:34)
@Vlissinger. Denk dat je dashcam last heeft van tunnel visie. Ter hoogte van het viaduct van de sloeweg stonden er 2 busjes. Dit bedoel ik. Kijk eens meer om je heen als alleen vooruit...
Zeeuwse showride (18-2-2016 om 10:29)
@Vlissinger: doet die dashcambeelden ff op Youtube zetten dan. En deel vervolgens hier de link. Kunnen we allemaal oordelen ofdat jij gelijk hebt of toch maar voor een brilletje moet :)
Zeeuwse showride (18-2-2016 om 09:55)
@ iedereen die zegt "de pijlwagen stond er opeens" Ga naar de Hans Anders of Eyewish en laat een bril aanmeten!!! Pijlwagens verschijnen niet zomaar uit het niets. Voor diegene die weigeren een bril aan te schaffen: verknip je rijbewijs en hou op mij en de mensen waar ik om geef in gevaar te brengen
Cookie-instellingen beheren