Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 218 km

Meisje gewond op zebrapad Goes

Toegevoegd: 18-02-2016, 18.59 uur
De hulpdiensten bij het ongeval in Goes. De hulpdiensten bij het ongeval in Goes.
De hulpdiensten bij het ongeval in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een ongeval tussen een voetganger en een auto in Goes is donderdagmiddag een meisje gewond geraakt. De automobilist is na het ongeval doorgereden.


De aanrijding vond rond 17.00 uur plaats op een zebrapad aan de Piet Heinstraat. Het slachtoffer stak volgens omstanders over op het zebrapad en werd geraakt door de auto. Deze reed vervolgens door.

Er is een ambulance ter plaatse geweest om het gewonde meisje naar het ziekenhuis te brengen.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
Doorrijder ongeluk Goes aangehouden (19-02-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
EM (18-2-2016 om 21:12)
Wat een enorme hufter is die bestuurder/ster om door te rijden om -waarschijnlijk-een minderjarige aan te rijden op notabene een zebrapad Wens het meisje alle beterschap en hoop dat de dader kan worden opgespoord ,want die spoort echt niet !
SlowRider (18-2-2016 om 20:52)
Dan ben je een flinke jongen hoor, iemand aanrijden en ijskoud doorrijden. Geen woorden voor dit soort mensen. Mag hopen dat er een getuige is zodat ze hem(of haar) snel op kunnen pakken.
Jan (18-2-2016 om 20:43)
daar staan toch ook camera's ? arm kind
Een mama (18-2-2016 om 20:22)
Wat een ongelofelijke hork van een bestuurder zeg!! Maar dat je doorrijdt snap ik niet.... Je zult het bericht maar thuis krijgen.. Ik hoop dat het goed gaat met het meisje en dat eventuele getuigen iets van een kenteken hebben kunnen noteren zodat deze bestuurder m/v passend gestraft kan worden.
Vlissingse (18-2-2016 om 20:17)
Dan hoop ik dat er ook een omstander is die het nummerbord van de auto aan de politie heeft doorgegeven...
Simon (18-2-2016 om 20:17)
Het schijnt dat diverse automobilisten niet meer weten waar een zebra voor dient en wat de regels daarvoor zijn. Ikzelf ben ook regelmatig bijna het slachtoffer. En dan doorrijden? Zo iemand moet men het rijbewijs afpakken en nooit meer laten rijden! Een schande om iemand gewond achter te laten in de regen!
Cookie-instellingen beheren