Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt door na botsing op parkeerplaats

Toegevoegd: 19-02-2016, 15.49 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op het parkeerterrein van een supermarkt in Goes heeft woensdag een aanrijding plaatsgevonden waarbij de veroorzaker is doorgereden. Dat meldt de politie.


De botsing vond plaats op de Marconistraat en gebeurde vermoedelijk tussen 17.15 en 17.45 uur. Er raakte niemand gewond maar wel was er de nodige schade. Toen de schade werd opgemerkt was de veroorzaker echter nergens te bekennen.

De beschadigde auto betreft een geparkeerde blauwe Citroen C5. De doorrijder reed vermoedelijk in een grijze Peugeot.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
100%zeeuws (19-2-2016 om 20:27)
ik parkeer daar niet meer erg smalle plekken en mensen kijken niet uit gooien het portier gewoon tegen je auto aan en lopen bewust met de sleutels langs je lak. ik zet hem dus maar op het veel rustigere hollandiaplein en nog liever ga ik gewoon niet meer naar goes parkeren is duur op deze manier
peter (19-2-2016 om 19:03)
dat is toch een drama in goes, wij hadden daar ook bij de supermarkt onze auto geparkeerd, boodschappen gedaan en vonden onze auto terug met 1000 euro schade, en geen briefje, leuk is dat, er zijn mensen die hebben scheid aan andere mans spullen, maar o jee als je dat bij hun doet barst de bom los. ik heb hier zo een hekel aan, als ik het zie geef ik ze zo aan.
goes (19-2-2016 om 18:39)
laat mij raden..........bij de JUMBO !!!!!!! , das van geen wonder de parkeer vakken zijn niet meer van deze tijd.
Cookie-instellingen beheren