Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 67 km

Politieactie tegen woninginbraken

Toegevoegd: 21-02-2016, 01.50 uur - Update: 21-02-2016, 10.57 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagmiddag en -avond in Zeeuws-Vlaanderen een actie gehouden om woninginbraken tegen te gaan en inbrekers op te sporen.


De politie was preventief aanwezig en controleerde veel auto's en personen. Hiervoor waren er meer politievoertuigen aanwezig dan normaal. Ook was er een politiehelikoper boven Zeeland in de lucht om te assisteren. Verder stond ook een politiehond paraat.

De actie was gericht op het tegenhouden van inbrekers. Mensen die gecontroleerd werden, werd gemeld dat de controles waren om inbraken te voorkomen. De actie zal nog een aantal keer herhaald worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bergman (21-2-2016 om 23:58)
@albert Ik denk dat de politie door de lange reeks inbraken een goed beeld heeft wanneer de inbraken plaatsvinden en dat is allang niet meer 's nachts zoals vroeger in uw tijd. Dat u er niets van begrijpt en dan de agenten en justitie seniel en dom noemt zegt dan genoeg over u.
A (21-2-2016 om 22:17)
ALBERT Wat een rare opmerkingen in jouw reactie. Het woord seniel slaat al helemaal nergens op. Jij hebt blijkbaar geen kennis van zaken! Hou jij je maar aan je baan bij de haven. Ieder zijn vak zou ik zeggen.
albert (21-2-2016 om 09:56)
Ik zal waarschijnlijk nooit begrijpen wie de planning doet bij politie en justitie.. In ieder geval zijn het huisvaders of moeders die met avond eten thuis willne zijn en zo seniel zijn dat ze denken de criminelen overdag te pakken.. Ik ben maar een normale havenwerker en zelfs ik heb altijd geleerd dat de nacht voor inbrekers en ongedierte is was het spreekwoord.. Totaal zinloze geldverspilling om overdag te controleren werkelijk waar hoe dom kun je zijn !!! Zet snacht's de A58 helemaal af en de W-tunnel en en alle hoofdwegen dan pak je crimi's gewoon de hele nacht alles aanhouden !!!
Cookie-instellingen beheren