Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
94 files van totaal 410 km

Gewonde bij ongeluk Zoutelande

Toegevoegd: 21-02-2016, 19.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZOUTELANDE - De brandweer heeft zondagmiddag rond 17.45 uur een gewonde persoon uit een auto bevrijd op de Werendijke (N288) bij Zoutelande.


Door nog onbekende oorzaak raakte de automobilist van de weg en kwam in de naastgelegen sloot terecht. Het personeel van de ambulance heeft samen met de brandweer de gewonde uit de auto gehaald. Hierna is deze met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. De weg werd vanwege het ongeval afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (22-2-2016 om 22:28)
@Astrid, gelukkig is uw dochter er goed uit gekomen. Mag ik vragen wat er wel gebeurd is? Black-out? Klapband? Misschien kan @Shannon het vertellen
Shannon (22-2-2016 om 20:29)
Arthur en Loes, jammer dat jullie nu niet meer reageren en alleen maar voor oordelen hebben.. Gelukkig is ze er goed uit gekomen. Bedankt voor jullie medeleven en een sorry kan geen kwaad maar blijkbaar zit er niks goeds in jullie
ad (22-2-2016 om 14:55)
Wat 'n klap moet dat geweest zijn, gezien de schade... Ik hoop dat de verwondingen meevallen en dat de bestuurster er weer snel bovenop is, en wat al die vooroordelen betreft...
Marie (22-2-2016 om 10:31)
Arthur en Loes, jullie waren er natuurlijk bij toen het gebeurde? Beetje voorbarig om meteen zo te oordelen! Helaas is onze maatschappij zo geworden dat iedereen meteen maar een negatief oordeel heeft! Het zou vriendelijker zijn als je je oordeel voor je houdt en je je afvraagt of de bestuurder en goed vanaf is gekomen!
Astrid (22-2-2016 om 10:28)
Ik ben in ieder geval heel blij dat ik m'n dochter heelhuids thuis heb. En nee, ze zat niet te bellen, want die heeft de ambulancemedewerker uit haar tas gehaald zodat ze mij kon bellen, dus hou aub op met je vooroordelen!!!!!
loes (22-2-2016 om 08:45)
Arthur ik weet wel zeker, meer dan de helft vd automobilisten en chauffeurs colega,s zie ik andere dingen doen dan met auto rijden bezig zijn, vanuit mij cabine waar ik tamelijk hoog zit, zie ik mensen druk in de weer met de telefoon voor onbenullige gesprekken(eten enz...lekker belangrijk) zo belangrijk zelfs dat ze slingeren en het hendeltje voor het richting aanwijzer niet aan kunnen raken.
Cookie-instellingen beheren