Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk op A58 ter hoogte van Goes

Toegevoegd: 21-02-2016, 19.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Zondag aan het begin van de avond zijn de hulpdiensten met spoed uitgerukt voor een ongeval met mogelijke beknelling op de A58 ter hoogte van Goes.


Het ongeval werd rond 18.05 uur gemeld op de rechter rijbaan ter hoogte van hectometerpaaltje 148,9. Bij het ongeval was tenminste één voertuig betrokken. De hulpdiensten zijn ter plaatse geweest maar of er iemand gewond is geraakt is nog niet bekend.

Een bergingsbedrijf heeft een auto weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (22-2-2016 om 19:33)
Wat ik hier onder lees die gereageerd hebben omdat ze geholpen hebben om de persoon uit de auto te halen en daarna gewacht op de hulp diensten wat is dat groot om dat op die manier in t, water te gaan om de man te bevrijden hier zijn geen woorden voor om op zo'n manier elkaar te helpen, dit is wat anders wat je wel een leest om door te rijden en slachtoffer achter te laten wat goed om dat te lezen.
Iris van der Mull (22-2-2016 om 08:06)
Dag Jeanette, ik ben met de schrik vrijgekomen. Ik zou de mannen die me hebben geholpen graag nog een keer bedanken. Hoe kom ik aan jullie adres?
Jeanette (21-2-2016 om 21:18)
We zagen het ongeluk gebeuren. Gestopt en 112 gebeld. Mijn man heeft geholpen. Samen met een man in het water gegaan, deur geopend en het slachtoffer uit de auto gehaald. Samen met mede stoppers (4 atuto's) gewacht op de hulpdiensten. Voor zover we weten vielen de verwondingen mee. Wel erg geschrokken, maar redelijk goed afgelopen.
Cookie-instellingen beheren