Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Politie vindt vuurwapen en wietplanten bij inval

Toegevoegd: 22-02-2016, 11.24 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Een inwoner van Oost-Souburg is maandagmorgen in zijn slaap verrast door een inval van de politie. De man bleek een vuurwapen te bezitten. In zijn woningen werden ook twee kleine hennepkwekerijen aangetroffen.


De politie had informatie binnengekregen dat de bewoner van een woning aan de Bermweg een vuurwapen zou bezitten. Rond 6.00 uur viel de politie de woning binnen. De bewoner werd daarbij in zijn slaap verrast. In twee kamers werd een hennepkwekerij aangetroffen. In totaal stonden er een kleine 100 wietplanten binnen.

Na een korte zoektocht werd ook het bedoelde vuurwapen met scherpe munitie gevonden. De man is aangehouden. Het vuurwapen is in beslag genomen en zal vernietigd worden. De hennepkwekerijen zijn geruimd. Er wordt een onderzoek gestart naar de herkomst en eventueel gebruik van het vuurwapen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Wim (25-2-2016 om 12:25)
Ze slachten je tegenwoordig voor 50 euro al met een mes af. laat staan voor 100 planten.
wim (22-2-2016 om 19:47)
Zo ruimen de hennep kwekerijen toch wel aardig op want elke week lees je dat er weer geruimd is maar wat een angst bij die man om een vuur wapen te hebben zou die vent nog meer op zijn geweten hebben
Cookie-instellingen beheren