Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
86 files van totaal 348 km

Inbreker richt zich op gokkasten Terneuzen

Toegevoegd: 22-02-2016, 13.23 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij Café Driewegen aan de Oudelandseweg in Terneuzen is zondagochtend op klaarlichte dag een inbraak gepleegd.


Volgens de eigenaar van het café kwam de dader, die is vastgelegd op bewakingsbeelden, rond half negen de zaak binnen via de voordeur. Binnen heeft de dader geprobeerd de aanwezige gokkasten open te breken maar dat leverde niet veel op wat volgens de eigenaar zat hier niets in.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd ook bij een andere horecagelegenheid in Terneuzen ingebroken. Ook toen werden de aanwezige gokkasten opengebroken. Deze waren echter eveneens leeg en ook hier was er dus geen buit.

De politie heeft naar aanleiding van deze inbraak nog gezocht met een diensthond maar dat leverde niets op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper: (22-2-2016 om 18:55)
goed gedaan dat je zulke klojos op het internet hebt gezet, volgens mij gezien de ligging van het café een bekende , die zeker al eens bij je binnen is geweest, een biertje gedronken en weer weg, maar wel alles goed in zich opgenomen. bumper;
Bumper: (22-2-2016 om 15:03)
de beelden gewoon op internet verspreiden. bumper;,
Peter (22-2-2016 om 14:15)
Deze keer verkeerd gegokt. Dat al die lamzakken gaan werken voor hun geld, en met hun dieveklauwen van andermans spullen afblijven.
Cookie-instellingen beheren