Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 332 km

Arrestatieteam houdt vier inbrekers aan

Toegevoegd: 22-02-2016, 16.05 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een arrestatieteam (AT) heeft naar aanleiding van de inbraakpoging vannacht in Middelburg vier mensen opgepakt. Dat gebeurde op de snelweg A58.


De politie kwam de verdachten op het spoor naar aanleiding van tips. De vier werden rond 0.15 uur opgepakt. Volgens de politie hebben de vier in een winkel op de Mortiereboulevard proberen in te breken.

Naar aanleiding van deze inbraakpoging werden de panden van elektronicazaak MediaMarkt en bouwmarkt Praxis doorzocht. Met behulp van een ladderwagen van de brandweer is op het dak een onderzoek ingesteld. Hierbij is ook een diensthond ingezet. Direct na het incident is technisch en tactisch onderzoek bij het winkelpand verricht.

De verdachten zijn vier mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. Ze zijn 30, 38, 38 en 40 jaar oud. Ze zijn ingesloten. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak.

Zie ook:
- Onderzoek naar inbraakmelding Mortiereboulevard

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (23-2-2016 om 08:50)
zonder vaste woon of verblijfplaats erg verassend allemaal weer -_-
Marco (23-2-2016 om 02:17)
Goed alarmsysteem, oplettende burgers ? Fijn iig dat er daders zijn aangehouden. Nu maar hopen dat deze personen direct 'naar huis' gestuurd zullen worden. Zonder vaste woon of verblijfplaats binnen Nederland zal het zijn ! Geen kosten maken verder. Op de telex en 'eigenhandig' op een vliegtuig naar het thuisland. En een melding naar de douane aldaar. Opgelost !!!
Jac (22-2-2016 om 22:36)
Perfect zo..... gericht boeven vangen en niet van de mega controles waar iedereen zo maar van de weg wordt gehaald. Het kan dus wel op een "gewone" manier zonder dat iedereen als potentieel verdachte word aangemerkt.. Dit is de goede manier politie... ga zo door, dit soort acties leveren wel respect op van de burgen.
wim (22-2-2016 om 19:42)
Wat goed wat hier weer gebeurt is door een tip aan politie door te geven waardoor de aanhouding plaats gevonden heeft ,dit lees je gelukkig toch steeds meer door de politie op goede spoor aan wijzingen te geven
Schimpy (22-2-2016 om 17:52)
Zonder vaste woon of verblijfplaats, wil dat in gewone woorden zeggen dat het om asielzoekers gaat? Waarom niet gewoon zeggen waar het op staat, dat maakt alles veel duidelijker.
fred (22-2-2016 om 17:35)
geen vaste - woon en verblijfplaats , nu wel 'de toren tijd ' hou ze daar aub.
Cookie-instellingen beheren