Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen in sloot N290 Vogelwaarde

Toegevoegd: 23-02-2016, 12.20 uur - Update: 23-02-2016, 16.12 uur
Foto 7 van 15

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre (24-2-2016 om 21:31)
Al diegene die het allemaal beter weten moeten maar een week meegaan met de vrachtauto en je zult dan de gekste dingen meemaken onderweg. Misschien dat je dan een andere kijk heb op de vrachtwagenchauffeur.
frits (24-2-2016 om 20:00)
zeeuwse willem of zal ik pinokio zeggen.hoe kan jij nou zien van uit je personen wagen dat de chaufeur de vloer aan het opruimen is??????????
buschauffeur (24-2-2016 om 13:37)
helemaal eens met de vrachtwagenchauffeur en tja... zag vorige week bij t viaduct van de Axelse Sassing toch n klein grijs personenwagentje beneden in de bocht liggen... gelukkig voor die bestuurder/ster net niet in t koude water
vrachtwagenchauffeur (24-2-2016 om 08:41)
@vetzakchauffeurtje, goed werk! amen!
vrachtwagenchauffeur (24-2-2016 om 07:19)
@personenwagenchauffeur, wat mij kwaad maakt is dat alle mensen gelijk oordelen naar een chauffeur en gelijk reacties plaatsen dat ze wel even weten wat er mis is gegaan. owjah en wat ik hele dagen tegen kom zijn mensen in hun auto die: geen richting aangeven, nog net voor een vrachtwagen de weg op, appende en bellende mensen? geloof me daar rijden er meer van rond in een personenauto dan in een vrachtwagen. owja en altijd de haast van de mensen omdat ze anders ergens te laat op een afspraakje komen, daar zijn al vele ongelukken mee gebeurd.
vetzak chauffeurtje (24-2-2016 om 05:12)
Personenwagenchauffeur je verhaal klopt niet... ik mis je balletje gehakt aangezien elke chauffeur toch n ongezonde vetzak is toch??? Simpel o. Zodra t woord vrachtwagen in n nieuwsbericht komt komen alle wilde fantasieën boven... jeeej chauffeurtje pesten, frustraties uiten tegen die te langzamr te lange en zware hufters...toch? Kan t niet met daden dan maar met woorden. Er zit bucht op de weg. Fietsers chauffeurs en personenwagens die geen rekening houden met n ander. Goed ik ga weer n rondje strooien voor er weer een hersenloze, te laat uit zn bed komende personenwagenbestuurder in een boom of sloot hangt... amen!
Cookie-instellingen beheren