Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser rijdt bijna 100 km per uur

Toegevoegd: 23-02-2016, 23.35 uur
Door: Roland de Jong

HOOFDPLAAT - In Hoofdplaat heeft de politie dinsdagmiddag een bromfietser betrapt die bijna 100 kilometer per uur reed. Hij ging naar huis met vermoedelijk honderden euro's aan boetes.


De verkeerspolitie betrapte de bestuurder, een 17-jarige jongeman, op de Westlangeweg. De jongen reed na correctie 97 kilometer per uur waar maximaal 40 kilometer per uur was toegestaan. Bij een nadere controle bleek de achterband te glad.

De brommer was ook niet voorzien van een kenteken. Daarom ging de jongen naar huis met drie boetes van in totaal naar verwachting enkele honderden euro's. Daarnaast werd het rijbewijs van de jongen ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marc (31-3-2016 om 12:34)
heb jarenlang brommer gereden. maar vond 55 een mooie snelheid.Als mijn zoon een brommer heeft welke zo hard gaat zoals hier is benoemd ruim ik de brommer wel voor hem op. FF normal doen zeg. Hij zal maar betrokken zijn bij een ongeval, dan gaan we ineens bloemen leggen. En als ie onder de 60 niet hard vindt.....rij maar eens tegen een muur.
m (28-2-2016 om 11:41)
Reed vroeger 140 km/uur op mn honda C90, maar wel op plaatsen waar het kon,nooit gepakt of ongeval gehad, zo kan het dus ook, en hij leeft nog steeds 1964 Honda c90 !!!
Bram (26-2-2016 om 19:03)
@RS, Moet je de kickstarter er uit halen, een schudje weg frezen en je kunt er een zesde tandwieltje insteken. Dan verlaag je hem wat in toeren, en "gaan met die banaan". Hebben wij laatst ook gedaan, perfect resultaat...
Zundapp (26-2-2016 om 10:31)
kijk hier zie ik nou een goed aankomend technicus. enne we zijn zeker vergeten waar Normaal groot mee geworden is"OEREND HARD". mensen het is toch gewoon de kick voor die leeftijd. Opvoeren en uit handen van de politie blijven. OF hebben we liever dat ze in het park zitten te blowen en mensen lastig vallen???? bushokjes slopen.?? Baalen als je gepakt word maar dat is het risico en het spel mijn. Zundapp kwam helaas ook niet verder dan 107 km/u in de jaren '80. en Bram ik kan je goed volgen.:)
hulpverlener en brommerverslijter (25-2-2016 om 19:21)
Diegen die roepen dat dit toch moet kunnen omdat de bestuurder nog jong is heeft nog nooit de gevolgen van dit soort ongein gezien. Jonge mensen moeten dingen leren en dat zullen ze moeten doen van mensen die door ervaring wat meer kijk op het leven hebben. Dus pers van dat moordwapen maar een pakketje. Want nu vinden we het nog een soort van "onschuldig op een brommertje" maar binnenkort haalt deze jongen zijn autorijbewijs.......En dan is het ineens die aso.... En ja, ik ben jong (geweest?) En heb vele brommers gehad maar bij mij won toch het gezonde verstand op het punt van veel te hard of een beetje te hard. En dat zegt niet dat ik beter ben. Maar helaas wel meer ervaren..
Kaas (25-2-2016 om 16:34)
*jeugdsentiment* Met een opgevoerde Derbi GPR over het Rottepolderplein. Van de A200 zo over de A9 , en er bij Badhoevedorp er weer af. Scheelde 10 minuten naar t werk :) Nu zou je het risico niet meer nemen, toen ... dacht je daar niet eens over na. Omdat het kan, is goed genoeg :) Nu doe je het op de motor, en eigenlijk.. lang zo leuk niet meer, want het mag .
Cookie-instellingen beheren