Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nekklachten na botsing tekstkar Vlissingen

Toegevoegd: 25-02-2016, 13.20 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeluk op de Nieuwe Vlissingseweg (N661) in Vlissingen is donderdagochtend iemand gewond geraakt.


Rond 11.10 uur reed de bestuurder van een bedrijfsbusje ter hoogte van de draaibrug Oost-Souburg tegen een tekstkar. Deze was op de weg geplaatst vanwege werkzaamheden.

De bestuurder had volgens de politie last van zijn nek. Hij is door een ambulanceteam onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De auto van de man is weggesleept door bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (26-2-2016 om 09:37)
@Betweter weet niet of je het juist wel of niet sbapt dat dit heeft kunnen gebeuren. Ik reed er nl zelf en kan er totaal niet bij dat de bestuurder de testkar over het hoofd heeft gezien! Hij is niet eens meer uitgeweken! Zat er gewoon frontaal op...waar ben je dan op zo'n moment met je gedachten geweest? Of wat deed de bestuurder? Duidelijk niet op de weg letten!
betwetter weet het wel (25-2-2016 om 18:30)
onbegrijpelijk, het stukje waar je niet harder 70 of 80 mag, en niet in de verre vooruitzicht zien wat er komen gaat, of tegenkomt.,de meneer heeft er nekklachten van.
Cookie-instellingen beheren