Weerbericht:
Wisselvallig en woensdag vrij veel wind
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 14 km

Motorrijder gewond bij eenzijdig ongeluk

Toegevoegd: 26-02-2016, 05.11 uur
Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - In Biggekerke is in de nacht van donderdag op vrijdag een motorrijder gewond geraakt bij een ongeluk.


De motorrijder kwam rond 02.50 uur ten val op de Werendijke / Rondweg Biggekerke (N288) tussen Biggekerke en Zoutelande. Het slachtoffer belandde met zijn Suzuki-motor in de berm. De gewonde is door de ambulancedienst behandeld en voor verder onderzoek naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.

De brandweer kwam ter plekke om assistentie te verlenen. De motor is geborgen door Kuzee. Vanwege het ongeval moest het verkeer ter plekke over één rijbaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad (26-2-2016 om 10:46)
'N flinke smakkerd zo in 't donker in the of nowhere... Sterkte aan de bestuurder.
pollewop (26-2-2016 om 09:36)
Met deze buitentemperaturen hebben de banden minder grip en dan is het zeker 's avonds wat voorzichtiger rijden. Ik wens de motorrijder sterkte toe en een goed herstel. Ik hoop dat de motor niet teveel beschadigd is en dat de rijder weer snel in het zadel zit!
Marja (26-2-2016 om 08:11)
'snachts is het ook niet prettig om motor te rijden, en zeker niet op zulke wegen. Er kan plots een dier oversteken, en dan moet je er overheen, maar je reflex zegt: Uitwijken. Als het niet hoeft rijd ik niet in donker. Beterschap en een goed herstel gewenst.
wim (26-2-2016 om 07:25)
Wat gebeuren er toch veel ongelukken met motoren dit zou het gevolg kunnen zijn van snelheid maar wat ik ook gehoord hebt dat onderhoud nog al eens voorkomt onderhoud niet altijd gebeurd zoals b.v. de banden in algemeen en bande spanning laten we hopen dat het goed mag aflopen wat de persoon betreft
Cookie-instellingen beheren