Weerbericht:
Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 74 km

Gewonde bij botsing N289 Kapelle

Toegevoegd: 26-02-2016, 09.02 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de N289 in Kapelle is vrijdagochtend iemand gewond geraakt bij een verkeersongeval. Er ontstond ook flink wat schade.


Vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout kwamen rond 07.50 uur twee personenauto's met elkaar in botsing op de kruising met de Nijverheidsweg. De ambulancedienst kwam ter plekke om de betrokkenen te onderzoeken. Volgens de politie lijkt het letsel mee te vallen.

De beide voertuigen zijn weggesleept. De wegbeheerder is in kennis gesteld omdat op het wegdek olie en koelvloeistof is gelekt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lian (26-2-2016 om 17:46)
blij om te horen dat t misschien meevalt,heb mevr uit de auto geholpen en ja ik weet dat je nooit iemand zomaar mag vervoeren,maar mevr zei dat t goed leek te gaan en ze stond daar erg gevaarlijk voor naderend verkeer en vertelde dat ze hoopte dat t goed ging met haar kindje ze is 29 weken zwanger,dus vandaar mijn misschien onverwachtste actie,wens u heel veel sterkte en een mooie voortzetting van u zwangerschap,want wat was het schrikken zeg!!
Cookie-instellingen beheren