Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nederlandse agenten bij controle België

Toegevoegd: 26-02-2016, 19.23 uur
Door: Roland de Jong

STEKENE (B) - Nederlandse en Belgische politiemensen hebben donderdagavond op een afrit van de E34 nabij het Belgische Stekene een gezamenlijke controle gehouden.
 
De controle vond plaats in het kader van de aanpak van woninginbraken. Volgens de politie reageerden mensen positief op de Nederlandse aanwezigheid bij de controle en verliep de samenwerking erg goed.
 
De politie hoopt in de toekomst vaker soortgelijke controles te houden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toon (26-2-2016 om 21:42)
Goeie zaak nog steeds, maar dat deden wij al tientallen jaren terug met de Belgische, Duitse en zelfs Franse Collega´s. Voor alle duidelijkheid dus ook op elkaars grondgebied. Leerzame dagen (overigens ook leuk). "Den Haag" betekende er weinig in. Het werd op regionaal niveau geregeld. Korte lijnen, bekende gezichten en dat werkte (werkt) beter dan geregel uit "Den Haag" , want dat hield bijna altijd in dat men daar wilde scoren en werd het doel waarom al snel vergeten. Wij als vakmensen voelen (voelden) elkaar aan. Politieke prutsers ertussen en.....het werd stroperig, alles tot in de puntjes over geregeld en dus veel vergaderen, ellenlange rapporten en frustratie alom.
Cookie-instellingen beheren