Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 82 km

Gewonde bij gewapende overval cafetaria

Toegevoegd: 26-02-2016, 22.37 uur
Door: Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - In Sint-Maartensdijk is vrijdagavond iemand lichtgewond geraakt bij een overval op een cafetaria. Volgens de politie vond de beroving kort voor 22.00 uur plaats aan de Haven. 


Er was vermoedelijk sprake van twee daders. Zij gingen er na de overval vandoor richting de sporthal. Het slachtoffer kreeg volgens de politie een klap met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Over de aard van het letsel is nog niets bekend. Dat zelfde geldt voor informatie over de buit.

De politie is in de omgeving op zoek naar de daders. Van één van hen is een signalement bekend. Hij was gekleed in een zwarte broek en droeg een grijze trui en een zwarte jas. De recherche gaat een onderzoek instellen. Forensische Opsporing komt ook ter plaatse.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (27-2-2016 om 06:43)
Ook in de kleine dorpen gebeurd ook zulke inbraken ik had dit nooit verwacht maar zo je ziet het gebeurd wel en dan in een cafetaria daar zal de buit toch nooit zo groot zijn
Greet (26-2-2016 om 23:05)
Dat is de tweede keer in korte tijd in die hoek.....
3 monkeys (26-2-2016 om 22:59)
Ik hoor het de politie nog zeggen,de criminaliteit is gedaald, zitten dien een ander universum.
Cookie-instellingen beheren