Weerbericht:
Wisselvallig en woensdag vrij veel wind
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 36 km

Meisje met voet tussen spaken in Goes

Toegevoegd: 27-02-2016, 10.48 uur - Update: 27-02-2016, 18.15 uur
Het meisje is voor onderzoek naar de Huisartsenpost vervoerd.
Het meisje is voor onderzoek naar de Huisartsenpost vervoerd.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De brandweer is zaterdagochtend uitgerukt nadat een meisje met haar voet tussen de spaken van een fietswiel was komen te zitten.
 
Het ongeluk gebeurde rond 08.45 uur. Dat gebeurde op de Van Doornestraat alhoewel de brandweer in eerste instantie naar de Albert Plesmanweg werd gestuurd. De politie heeft met behulp van een betonschaar enkele spaken uit het fietswiel geknipt en zo het meisje bevrijd.


Het voetje van het 4-jarige meisje was door het draaien van het wiel bijna 180 graden gedraaid. Het meisje en haar moeder zijn door de ambulancedienst naar de Huisartsenpost (HAP) in Goes gebracht. Het voetje bleek na onderzoek niet gebroken. Wel was er sprake van een zware kneuzing.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (28-2-2016 om 10:57)
Prima actie toch! De brandweer is misschien wat overdreven inderdaad. Goed en snel gewerkt door de politie!
W. Kruit (28-2-2016 om 02:34)
Rick, dus als jij een stukje gaat fietsen met een kind achterop, heb je altijd een Bahco bij je?! Makkelijk praten, zo. Maar ga er maar aanstaan, als vrouw in je eentje met een kind in paniek achterop! Misschien is het goed om je even in een situatie in te leven, voor je zoiets opschrijft...
Jan B (27-2-2016 om 16:52)
Voor mannen is dit misschien simpel op te lossen. Maar een vrouw die niet technisch is heeft dan wel een serieus probleem. Deze uitruk vindt ik zeer terecht.
Rick (27-2-2016 om 14:41)
Dieptreurig hoe er tegenwoordig overgereageerd wordt bij een dergelijk voorvalletje. Heb het zelf, zoals vele anderen, ook vroeger meegemaakt. Gewoon een kwestie van de wielmoer losdraaien, het achterframe openbuigen en het voetje is vrij. Evt. even langs de huisarts voor controle. Maar een complete reddingsbrigade hebben we nooit opgetrommeld. Maar vandaag de dag: een boel mensen hebben het hoogste woord, maar slaan wel in paniek bij dit soort dingen.
R (27-2-2016 om 14:03)
He jaap dat komt me bekend voor.Bij mn broer achterop zn puch mv. Ben nog mn enkel kwijt.
Jaap (27-2-2016 om 11:49)
Niet leuk voor het meisje maar wat heb ik en mijn zussen vroeger dan wel niet meegemaakt? We zijn allemaal wel eens met onze voet tussen de spaken terecht gekomen maar er nog nooit een ambulancedienst en brandweer.......bij geroepen. Onze ouders konden het toen zelf nog oplossen.
Cookie-instellingen beheren