Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 22 km

Gewonden bij ongeluk met lesauto

Toegevoegd: 27-02-2016, 14.08 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeval met een lesauto zijn donderdag in Vlissingen twee mensen gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 17.40 uur op de Nieuwe Vlissingseweg toen een 28-jarige vrouw uit Vlissingen stond te wachten voor een stoplicht. Achter haar reed een 17-jarig meisje uit Vlissingen met haar instructeur in een lesauto. Zij konden niet meer op tijd remmen en een botsing was het gevolg.

Volgens de politie zijn zowel de vrouw als het meisje naar het ziekenhuis gebracht. De rijinstructeur mankeerde niets. Over de schade is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sara (29-2-2016 om 11:34)
Ik heb het zien gebeuren. de vrouw zag dat de stoplicht op oranje ging dus ze ging stoppen en dat 17 jarige meisje kwam met de lesauto van rijschool Actief met 80 km per uur aanrijden en knalde zo boven op de auto van die vrouw. eigenlijk zit dat meisje van 17 fout samen met haar rij instructeur die had ook moeten opletten. want die 28-jarige vrouw stond al te wachten voor het stoplicht. Dat meisje van 17 had beter moeten kijken.
Erik (28-2-2016 om 08:51)
Voor al die azijnplassers, bekijk het eens van de positieve kant (alhoewel er natuurlijk weinig positiefs zit aan gewond raken) Dit is een "lesje van hoe het niet moet" Nee, serieus, dit kan iedereen overkomen, zelfs mensen met 40 jaar ervaring zonder een krasje op de auto...... Ik ben er niet bij geweest, dus weet niet wat er gebeurd is. Maar iedereen moet moet het leren, en met je zeventiende mag je al, onder begeleiding van een rijinstructeur, achter het stuur van een voertuig kruipen.... En om nu gelijk maar de lesneemster en de lesgever "af te azijnen" gaat mij te ver. Een toepasselijk gezegde "de beste stuurlui staan aan wal" of in dit geval, lopen op het voetpad...... ;-)
dubbelclutch (27-2-2016 om 23:49)
@Piet: daar heb je geen instructeur voor nodig bedoel je ?!
datdanweerwel (27-2-2016 om 18:54)
Zo verkeersdeelnemer, Lekker kantoirbaantje en 's ochtends en 's middags als een gek racen naar de koffiemachine? Nee jij maakt geen fouten. Hou eens op met oordelen als je niet weet wat er is gebeurt.
betwetter is zielig (27-2-2016 om 17:47)
fijne instructeur, je leert toch de leerlingen, over vooruit kijken en afstand houden, en oja richting aangeven. tegenwoordig zie je ook veel jonge rij instructeurs, die hebben echter toch weinig ervaring dacht ik zo.
Bram (27-2-2016 om 17:46)
Met 17jaar, net uit de luiers, moet je nog niet op de openbare weg rijden ook niet met een instructeur!
Cookie-instellingen beheren