Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 31 km

Man overleden na hartstilstand voor badstrand Domburg

Toegevoegd: 31-05-2005, 23.38 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
DOMBURG - De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag druk doende geweest met de reanimatie van een 81-jarige inwoner van de gemeente Veere op het strand van de Walcherse kustplaats Domburg.


Omstanders hadden een man in het water zien drijven. Zij haalden de man uit het water en toen bleek dat de man geen bloedcirculatie meer had. Zodoende werd gestart met het reanimeren van de man. Later kwamen ook de strandwacht en de ambulancedienst ter plaatse.

Even was sprake van de komst van de traumahelikopter Lifeliner 2 uit Rotterdam, maar helaas was de man niet meer te redden en moest een arts de dood vast stellen. Volgens de politie heeft de man vermoedelijk een hartstilstand gekregen toen hij aan het zwemmen was in zee.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren