Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Toch geen gewonde bij overval Sint Maartensdijk

Toegevoegd: 27-02-2016, 19.20 uur
Door: Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - Bij de overval gisteravond op een snackbar in Sint Maartensdijk is toch geen sprake geweest van een gewonde. De politie heeft deze informatie bijgesteld.


Nadat rond 22.00 uur cafetaria Het Centrum aan de Haven was overvallen, meldde de politie dat iemand in de zaak een klap had gekregen met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en daardoor gewond was geraakt. Dat blijkt niet te kloppen. Volgens de politie liep de medewerkster bij nader inzien toch geen letsel op.
 
Volgens de politie vond de overval net voor sluitingstijd plaats. De medewerkster was al aan het opruimen toen er ineens een man binnenkwam. "Ze dacht in eerste instantie dat het een late klant was, maar toen zij zag dat de man een op een vuurwapen gelijkend voorwerp in zijn hand had, sloeg haar hulpvaardigheid om in angst", zo vertelt een politiewoordvoerder.

De man bedreigde de medewerkers met het wapen en eiste geld. De medewerkster heeft de overvaller gegeven waar hij om vroeg en de man ging er vandoor met een onbekend geldbedrag. Volgens meldingen van getuigen rende de man weg in de richting van de sporthal in Sint Maartensdijk.

De politie heeft inmiddels een buurtonderzoek gehouden maar vooralsnog ontbreekt van de overvaller elk spoor.

Zie ook:
Gewonde bij gewapende overval cafetaria   (26-02-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren