Weerbericht:
Tropisch warm, later vanmiddag en vanavond stevige onweersbuien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Traumaheli voor patiënt Domburg

Toegevoegd: 27-02-2016, 21.35 uur
Door: Roland de Jong

DOMBURG - De traumahelikopter uit Nijmegen is zaterdagavond ingezet voor een patiënt uit een woning in Domburg.
 
De hulpdiensten werden rond 20.20 uur geïnformeerd over een medische noodsituatie in een woning aan de Schelpweg. Naast twee ambulanceteams werd dus ook een traumateam opgeroepen. Dit landde niet in Domburg maar bij de Schietbaan naast de N57 in Middelburg.


De patiënt werd vanuit Domburg (foto's 1 t/m 5) onder politiebegeleiding per ambulance met spoed naar Middelburg gebracht. De politie zette de weg daar ter plekke af zodat de helikopter veilig kon landen. Vervolgens is de helikopter doorgevlogen naar het ziekenhuis in Goes (foto's 6 t/m 10). Bij de landing bij het ziekenhuis stond volgens procedure de brandweer van Goes stand-by.

Wat de patiënt mankeerde is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vrij (28-2-2016 om 08:12)
Heli komt van volkel. Land in middelburg. Waarschijnlijk was het net zo snel om met de ambu onder politiebegeleiding door te rijden naar goes. Patient moest in middelburg toch ook nog overgeladen worden.