Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 40 km

Opzettelijke aanrijding door ex in Vlissingen

Toegevoegd: 29-02-2016, 10.50 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij het ziekenhuis aan de Koudekerkseweg in Vlissingen is in de nacht van zaterdag op zondag iemand meerdere keren opzettelijk tegen een auto aangereden.


Volgens de politie vond het incident plaats tussen 02.00 en 02.30 uur. Eergens tussen deze tijden reed een vrouw met een familielid over de Koudekerkseweg. Ze werd achterna gezeten door haar ex-vriend. De vrouwen in de auto waren bang en wilden naar het politiebureau rijden.

De ex-vriend zou de automobiliste echter hebben afgesneden zodat ze niet verder kon. "Terwijl ze stilstond zou de verdachte enkele malen met zijn auto tegen haar auto aangereden zijn. Hij is meteen daarna vertrokken. De dames zijn vervolgens doorgereden naar het politiebureau en hebben daar aangifte gedaan", aldus een politiewoordvoerder.

De recherche is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
gerda (1-3-2016 om 06:49)
Wat een gestoorde freak, hopen dat ze hem snel oppakken
albert (1-3-2016 om 06:33)
Kijk zulke mannen krijgen zelfs de vrouwen.. Er is een moment geweest dat ze van hem hield terwijl ze dus al had kunnen weten hij agressief is maar daar kicken de meiden op tegenwoordig.. Ze is zelf met zo'n foute man gegaan dus niet zielig doen nu en naar politie rijden.. Bezint eer ge begint.. Voor al de andere naieve meiden die zogenaamde stoere mannen waar jullie opvallen zijn geen mannen waar je zomaar vanaf komt helaas als je geen zin meer hebt !! Denk na voor je iets doet en begin iets met een fatsoenlijk man die lief is en respect voor vrouwen heeft.. Hoop deze man alle schade moet betalen, 1 jaar cel krijgt en rijverbod voor 10 jaar en uitkering geblokkeerd en 20 jaar alimentatie betalen.. LAFAARD !
Eigen rechter (29-2-2016 om 20:29)
Er worden nogal wat mensen 'bewust' aangereden de laatste tijd. Misschien moeten diegene eens niet zo'n kort lontje hebben en eens 2 x nadenken voordat men tot dit soort hersenloze acties overgaan. Ik blijf het een rare praktijk vinden.
Cookie-instellingen beheren