Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Arrestatie na opzettelijke aanrijding

Toegevoegd: 01-03-2016, 10.54 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft dinsdag een man aangehouden in verband met de opzettelijke aanrijding zondagnacht op de Koudekerkseweg in Vlissingen.
 
Ergens tussen 02.00 en 02.30 uur reed een vrouw met een familielid over de Koudekerkseweg. Ze werd achterna gezeten door haar ex-vriend. De vrouwen in de auto waren bang en wilden naar het politiebureau rijden. De ex-vriend zou de automobiliste echter hebben afgesneden zodat ze niet verder kon.
 
"Terwijl ze stilstond zou de verdachte enkele malen met zijn auto tegen haar auto aangereden zijn. Hij is meteen daarna vertrokken. De dames zijn vervolgens doorgereden naar het politiebureau en hebben daar aangifte gedaan", aldus een politiewoordvoerder.


De arrestant is een 24-jarige Vlissinger. Hij is aangehouden op last van de officier van justitie en is ingesloten voor verder onderzoek.
 
Zie ook:
Opzettelijke aanrijding door ex in Vlissingen (29-02-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren