Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie arrestaties na vijf huiszoekingen

Toegevoegd: 01-03-2016, 15.00 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft gisteren en vandaag in vijf verschillende woningen huizoeking gedaan. De actie komt voort uit een groot strafrechtelijk onderzoek naar hennepteelt. Drie verdachten zijn inmiddels aangehouden.


De huiszoekingen vonden plaats in vijf verschillende woningen in Vlissingen, Middelburg, Breda, Roosendaal en Eindhoven. Dinsdagochtend zijn een 31-jarige vrouw uit Eindhoven en een 28-jarige man uit Middelburg ingerekend. Donderdag 25 februari werd in hetzelfde onderzoek al een al een 48-jarige man uit Breda gearresteerd.

De recherche denkt dat deze personen deelnemers zijn van een criminele organisatie die zich volop bezighoudt met grootschalige hennepteelt. Na enkele aanhoudingen vorig jaar in een ander strafrechtelijk drugsonderzoek kreeg de recherche deze verdachten in het vizier. Het onderzoek is nog niet afgerond en meerdere aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten.

De nu aangehouden verdachten worden aan het eind van de week voorgeleid aan de rechter-commissaris. Dan valt het besluit of zij nog langer vastgehouden mogen worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (2-3-2016 om 06:46)
Wederom een goede vangst van henneptelers die vermoedelijk aan criminele der bezig houden ,wat gebeurt zulke zaken toch zeer veel ondanks dat er toch ook veel gelukkig gepakt worden.
Cookie-instellingen beheren