Overval op woning in Goes

Toegevoegd: 02-03-2016, 20.47 uur - Update: 03-03-2016, 13.37 uur

Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie onderzoekt een overval in een woning aan de Van De Spiegelstraat. Bij de overval raakte de 61-jarige bewoner licht gewond.

Het misdrijf vond woensdag plaats tussen 19.00 en 19.30 uur. De nog onbekende dader kwam vermoedelijk het huis binnen via de niet afgesloten achterdeur. Hij bedreigde de 61-jarige met een mesje. Er ontstond vervolgens een schermutseling waarbij het 61-jarige slachtoffer viel en enkele kneuzingen opliep.

De overvaller ging er zonder buit vandoor. Hij vluchtte weg via de achterkant van de woning en passeerde vermoedelijk het parkeerterrein van de aldaar gevestigde sportschool Basic-Fit. Direct na de melding startte de politie een zoekactie naar de voortvluchtige dader.

Agenten stelden een buurtonderzoek in en de technische recherche zocht naar achtergebleven sporen op de plaats van het delict. Van het 61-jarige slachtoffer is een aangifte opgenomen. Hij was licht gewond geraakt en emotioneel aangedaan door de gebeurtenissen. Vorig jaar werd hij ook al overvallen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (5-3-2016 om 11:22)
Het gaat om het gebaar dat je van je poten van andermans spullen moet afblijven zoals de meeste zeeuwen zo zij'n opgevoed Helaas denkt de nieuwe generatie daar anders over die vaak geen geweten hebben door mentale problemen.. Daarom vind ik dat ieder goed mens in nederland zonder strafblad zich eigen mag bewapenen in huis tegen dit soort uitschot die helaas steeds meer zal voorkomen omdat de nieuwe generatie gewoon anders in elkaar zit.
pier (4-3-2016 om 17:02)
hardleers ??? het moet niet gekker worden !!! en je deur op slot doen als je thuis bent ?? ik kan me beter niet uitlaten over dat soort volk . moet ik dan ook een bewapende muur rond mijn tuin gaan metselen als ik s,avonds evt zou willen bbq,en ?? deze wereld word steeds gekker ..
els (3-3-2016 om 10:59)
sloten zijn er niet voor niets deur op slot doen oke
anoniem (3-3-2016 om 10:22)
Houden mensen ook rekening mee dat er ook mensen zijn met een beperking.en als ze je willen hebben pakken je ze toch.
els (3-3-2016 om 10:06)
sterkte ja
klaas (3-3-2016 om 10:05)
ik vindt dat je je deur niet op slot moet doen over dag maar avonds wel ja ik kan er over nee oraten om dat wij dat zelf mee hebben ge maakt j