Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 89 km

Drie jongens opgepakt voor diefstal

Toegevoegd: 03-03-2016, 13.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - De politie heeft gisteravond op verschillende adressen in Krabbendijke drie jongens aangehouden voor de diefstal van een fiets die zij met elkaar zouden hebben gepleegd. De jongens zitten nog vast en worden verhoord over hun betrokkenheid bij de zaak.


Een 12-jarige jongen uit Krabbendijke had zijn fiets woensdag geplaatst bij de voetbalvereniging aan de Nieulandestraat in zijn woonplaats. Op een gegeven moment kwam hij erachter dat de fiets weg was. Kennelijk is de fiets in de tussentijd door de dieven bij een plaatselijke fietsenmaker aangeboden met de bedoeling deze te verkopen.

Toen dit niet lukte omdat de fietsenmaker de fiets herkende als het eigendom van iemand anders dan deze jongens, is de fiets bij het NS station neergezet. Daar is de fiets later ook aangetroffen door de eigenaar en die heeft zijn vervoermiddel weer mee naar huis genomen. De politie is gebeld en er is aangifte gedaan. Toen agenten ter plaatse kwamen, is er een onderzoek ingesteld.

Er zijn diverse getuigen gehoord en uiteindelijk kwamen de agenten terecht bij een drietal jongens uit Krabbendijke. Zij zijn 15, 16 en 17 jaar oud. Het onderzoek wees uit dat deze drie mogelijk verantwoordelijk zijn voor de diefstal. Ze zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd waar ze vandaag verder gehoord worden over hun betrokkenheid bij de diefstal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (3-3-2016 om 22:57)
Sonja; ik kan je vertellen dat als je in het cellencomplex van de politie op het terrein van Torentijd zit, je met geen enkele crimi, zoals jij dat noemt, contact hebt. Het zal deze jongens niet meevallen en dat is maar goed ook.
sonja (3-3-2016 om 16:01)
Jonge crimineeltjes dus! Laat ze maar eens flink de schrik krijgen, dagje tussen crimi in gevangenis zal wel indruk maken, ook een boete, misschien helpt dat beter dan de straat vegen!
Cookie-instellingen beheren