Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Man krijgt kopstoot bij voetbalveld

Toegevoegd: 05-03-2016, 17.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

WEMELDINGE - Zaterdagmiddag is na een mishandeling een man op de parkeerplaats van het voetbalveld aan de Chezeeweg in Wemeldinge gewond geraakt aan zijn gezicht.


De politiemeldkamer kreeg rond 13.45 uur een melding van de mishandeling. De veroorzaker zou door omstanders worden vastgehouden. Agenten troffen een 49-jarige man uit Axel aan, die aan zijn gezicht gewond was. Er bleek een tand afgebroken en hij had een bloedneus. De neus was mogelijk gebroken.

De man deed aangifte en verklaarde dat hij zojuist van een bekende van hem een harde kopstoot had gehad. Het slachtoffer zou vervolgens naar de huisartsenpost in Goes gaan. Agenten gingen naar de woning van de 55-jarige inwoner uit Wemeldinge en hielden hem rond 15.00 uur aan. Hij werd voor verder onderzoek naar het politiebureau in Goes gebracht, waar hij zal worden verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boontje komt om zijn loontje (6-3-2016 om 10:43)
Het moest er een keer van komen :) Geen respect voor je medemens en leven alsof je god bent....
Tom (6-3-2016 om 09:26)
Toch altijd weer gezellig, voetbal...
ad (6-3-2016 om 08:38)
Gezellig hoor, een middagje naar 't voetbal op zaterdag. Maar ja... Sterkte voor 't slachtoffer.
Ms (5-3-2016 om 19:02)
Hoe ouder hoe .....
Cookie-instellingen beheren