Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 182 km

Arrestatie op A58 na vondst wietplantage

Toegevoegd: 07-03-2016, 10.08 uur
Door: Roland de Jong

OVEZANDE - De politie heeft maandagochtend op de snelweg A58 een verdachte aangehouden na de vondst van een hennepkwekerij.


De wietplantage werd ontdekt in een rijtjeshuis aan de Mauritsstraat in Ovezande. Diverse getuigen meldden dat ze een man zagen sjouwen met zakken potgrond. Volgens hen waren er meer aanwijzingen die erop zouden duiden dat in het pand een hennepkwekerij aanwezig zou zijn.

Agenten hebben van een hulpofficier van justitie een machtiging tot binnentreden gekregen en zijn de woning binnengegaan. Zij troffen daar ongeveer 300 hennepplanten aan. Van de getuigen kreeg de politie een signalement door en de gegevens van een voertuig waar de verdachte in zou rijden.

Het voertuig werd aangetroffen op de A58 en door agenten en de bestuurder is aangehouden. Het gaat om een 36-jarige man uit Rotterdam. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en gaat daar later vandaag gehoord worden over zijn betrokkenheid bij de kwekerij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingen (7-3-2016 om 20:16)
Blijft grappig dat hennep gebeuren. Je mag geen wiet kweken, je mag het wel weer kopen in de winkel. Je mag er geen wiet onder zetten onder het mom van brandgevaar, maar zodra er meloenen of paprika's onder staan is het brandgevaar opeens verdwenen en kan het weer. Overigens is hennep 1 van de krachtigste natuurproducten ter wereld(!), voor zowel voedsel als materialen. Ook 1 van de goedkoopste trouwens.
wim (7-3-2016 om 18:51)
Hallo een Rotterdammer in Ovezande een hennepkwekerij gevonden hier zullen er toch wel meer bij betrokken zijn geweest, wat alert van de bewoners die zeer juiste informatie doorgaf waardoor de man is aangehouden op de A 58
Cookie-instellingen beheren