Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Gewonde bij eenzijdig ongeval op Kruiningerpolderweg

Toegevoegd: 27-05-2005, 13.28 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
KWADENDAMME - Donderdagavond om iets voor 20.00 is er een eenzijdig ongeval gebeurd op de Kruiningerpolderweg te Kwadendamme.


Een auto die werd bestuurd door een jongeman kwam met veel te hoge snelheid door de bocht bij afslag kwadendamme. Hij verloor de controle over het voertuig en zijn auto belandde vervolgens aan de andere kant van de weg in een sloot.

Door de hoge snelheid werd de auto weer uit de sloot gekaatst. Vervolgens vloog de auto enkele malen over de kop om vervolgens weer op vier wielen terecht te komen. De bestuurder is door de aanrijding uit de auto geslingerd. Zijn verwondingen lijken echter mee te vallen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren