Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 84 km

Politie houdt verkeerscontrole in Tholen

Toegevoegd: 09-03-2016, 15.53 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie heeft dinsdag tijdens controles op locaties in Bergen op Zoom, Tholen en Woensdrecht zich specifiek gericht op bromfietsers. Dat gebeurde in het kader van het project ‘Brom ff Normaal'.


Tussen 07.30 en 16.00 uur werden 20 bromfietsen en 15 personenauto’s aan de kant gezet. Drie bromfietsers kregen een doorverwijzing naar Bureau Halt vanwege het overschrijden van de constructiesnelheid. Drie meerderjarigen bromfietsbestuurders kregen een proces-verbaal voor het overschrijden van de constructiesnelheid.

Eén bromfietser kreeg een proces-verbaal voor het rijden op niet juiste weggedeelte. Eén bestuurder kreeg een bekeuring voor het rijden terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd. Ook werden er zes bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van een autogordel (4x), het rijden over een zogeheten puntstuk op de weg en het niet kunnen tonen van een (geldig) rijbewijs.

Drie personen bleken nog openstaande boetes te hebben.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (10-3-2016 om 06:54)
Weer niet fraai wat de controle betreft van de bromfietsen, wat de bekeuringen betreft bij de auto .s door het niet dragen van je gordel weet je zelf dat het niet toegestaan kan worden en zijn vrij hoge boetes en dan nog een waarvan het rijbewijs was ingenomen wat niet zomaar ingenomen word wat wederom een flinke boete zal zijn
Cookie-instellingen beheren