Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Eerste fotoboek Rescuen 2004 officieel overhandigd

Toegevoegd: 01-10-2004, 18.24 uur
Door: Roland de Jong & Albert Dijkstra [HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - De burgemeester van Vlissingen, mevrouw A. van Dok-van Weele, heeft vrijdagmiddag het eerste exemplaar van het fotoboek over Rescue Vlissingen 2004 ontvangen uit handen van de voorzitter van de "Vereniging Vrienden van de Vlissingse boulevards".

Op woensdag 11 augustus jl. vond op en aan de Boulevards van Vlissingen het reddingsevenement Rescue Vlissingen 2004 plaats. Mede dankzij het enthousiasme van de deelnemers, het stralend mooie weer en de komst van duizenden bezoekers naar de Boulevards van Vlissingen werd Rescue Vlissingen 2004 een daverend succes.

Door steun vanuit het project ‘Over de grens, van mens tot mens” van Euregio Scheldemond, met financiële steun uit het Europees fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) van de Europese unie is het mogelijk gemaakt deze dag vast te leggen in een prachtig 32 pagina,s tellend boekwerk. Dit boek is samengesteld door Ruben Oreel (fotograaf) en Edith Ramakers (verslaggeefster Provinciale Zeeuwse Courant).

Voor alle personen die betrokken waren aan Rescue Vlissingen 2004 is een gratis exemplaar gereserveerd, in totaal voor ongeveer 500 medewerkers. Voor overige belangstellenden zal het boek (in een beperkte oplage) verkrijgbaar zijn via internet website www.rescuevlissingen.nl


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren