Weerbericht:
Tropisch warm en veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli voor kind Middelburg

Toegevoegd: 13-03-2016, 19.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De traumahelikopter uit Rotterdam is zondagavond in Middelburg geland voor de patiëntje dat dringend medische hulp nodig had.


Het kindje bevond zich in een woning aan de Statenlaan toen rond 18.15 uur de hulpdiensten werden opgeroepen. Een rapid responder en een ambulanceteam verleenden eerste hulp. Vervolgens werd het patiëntje per ambulance naar de straat Schietbaan naast de N57 gebracht. Daar landde de helikopter op de opstelplaats voor hulpdiensten.

Het kindje is nagekeken door het traumateam maar werd vervolgens per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Wat het kindje mankeerde is niet bekend. De Schietbaan was enige tijd volledig gestremd voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (13-3-2016 om 21:14)
Wat een klote en tevens dankbaar werk hebben deze mensen toch. chapeau. Hopelijk alles goed
Cookie-instellingen beheren