Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli en brandweer opgeroepen voor ongeval

Toegevoegd: 18-05-2006, 01.56 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

SEROOSKERKE (S) - Bij een ongeval in Serooskerke (S) is vanmiddag een wielrenner gewond geraakt.

Rond half drie kwam de wielrenner, een 54-jarige Zierikzeeenaar, op de Stoofweg in botsing met een vrachtwagen. Het ongeval gebeurde doordat de fietser door rood reed en de truck afsloeg.

De wielrenner had schaafwonden aan zijn armen en benen. Ook had hij rugklachten. De man is per ambulance overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes.

Bij het ongeval werden twee ambulances ingezet. In eerste instantie was sprake van een beknelling. Zodoende werd de tankautospuit 4837 van de post Haamstede ook ingezet.

De Rotterdamse traumahelikopter werd ook ter plaatse gestuurd maar kon nog voordat deze ter plaatse was worden gecancelled.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren