Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee inbrekers van de weg geplukt

Toegevoegd: 14-03-2016, 14.00 uur
Door: Manfred Berrevoets

BROUWERSHAVEN - De politie heeft maandag bij Serooskerke (SD) twee inbrekers van 19 en 23 jaar aangehouden. De twee mannen, afkomstig uit Maassluis, worden verdacht van een inbraak aan de Poortdijkstraat in Brouwershaven.


De politie kreeg rond 04.13 uur de melding dat er ingebroken zou zijn bij een wooncomplex. Kort na de melding werd een auto op de Delingsdijk ter hoogte van Serooskerke gecontroleerd. In de auto zaten de twee verdachten.

Gezien de omstandigheden, het feit dat een van de verdachten zich niet konden legitimeren en omdat een van de mannen voldeed aan een signalement dat een getuige van een van de inbrekers gaf zijn ze aangehouden. De auto is voor onderzoek in beslag genomen. De verdachten zijn vastgezet.

Diezelfde nacht is er ook ingebroken bij een wooncomplex aan de Koning Gustaafweg in Zierikzee. Mogelijk houden beide zaken verband met elkaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (15-3-2016 om 07:24)
Gelukkig weer en goed stuk werk van politie, die knapen komen uit Maassluis om in Zeeland te komen stelen
Tom (14-3-2016 om 19:22)
Goed werk van de politie Zierikzee!!
Cookie-instellingen beheren