Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 259 km

Man rijdt onder invloed van GHB op A58

Toegevoegd: 15-03-2016, 14.23 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Dinsdagochtend is een 35-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden door de politie omdat hij onder invloed van de drug GHB een auto bestuurde.


Omstreeks 05.40 uur kwam er bij de politie een melding binnen over een auto die met pech langs de A58 bij de afslag Arnemuiden zou staan. Een medewerker van de ANWB en een medewerker van een takelbedrijf meldden allebei dat de bestuurder mogelijk onder invloed zou verkeren. Hierop zijn agenten ter plaatse gegaan.

De agenten wilden de identiteit van de bestuurder controleren, maar deze bleek geen identiteitsbewijs op zak te hebben. Ze lieten de man vervolgens een blaastest doen en hieruit bleek dat de man niet gedronken had. Toen zagen de agenten in de auto een flesje met (mogelijk) GHB liggen. Toen dat werd aangetroffen is de man direct aangehouden.

De man bleek 35 jaar oud te zijn en uit Bergen op Zoom te komen. Uit onderzoek bleek dat zijn rijbewijs niet meer geldig was. De man is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar wordt hij later vandaag gehoord. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (16-3-2016 om 13:10)
@Albert, Het is voor de politie "nog" steeds niet makkelijk om op drugs te controleren. Vaak moet het heterdaad zijn willen ze er strafrechtelijk op door kunnen pakken. Marihuana (wiet), daar zal de THC waarde gecontroleerd moeten worden, dat kan alleen een arts, er zal dan bloed geprikt moeten worden. Dit kan dus niet zomaar. Maar ik geef je helemaal gelijk, ik hoop dat ze hier in de toekomst beter en sneller op door kunnen pakken.
albert (16-3-2016 om 08:00)
Goedzo eindelijk eens een x een drugs controle.. Dit is de eerste x in 20 jaar tijd ofzo ik lees politie eindelijk eens iemand controleert op drugs ipv altijd maar alcohol.. Alcohol is maar klein beetje vergeleken de hoeveel drugsgebruikers achter stuur en op het werk !!!
Cookie-instellingen beheren