Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Duo opgepakt voor diefstallen uit kraampjes

Toegevoegd: 15-03-2016, 14.27 uur
Door: Roland de Jong

OSSENISSE - Maandagmiddag zijn op de Knuitershoek in Ossenisse een man en een vrouw aangehouden die worden verdacht van diverse diefstallen uit kraampjes langs de weg op Zuid-Beveland en in Zeeuws-Vlaanderen.


De politie kreeg de laatste weken diverse meldingen dat een duo dat rondreed in een auto en geld wegnam uit kraampjes aan de weg. Zo kwamen onder andere meldingen binnen uit Heinkenszand, Nisse en Vogelwaarde. Zeven slachtoffers deden aangifte van diefstal.

Het politieonderzoek leidde naar het nu aangehouden duo. De twee, een 20-jarige man en een 28-jarige vrouw, beiden woonachtig in Ossenisse, konden rond 16.35 uur worden opgepakt. De verdachten zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Daar zijn ze ingesloten.

Maandagavond kregen de twee te horen dat ze langer vast blijven zitten.

Zie ook:
Reeks diefstallen bij onbemande kraampjes (11-02-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (16-3-2016 om 14:10)
@André, vertel eens wat dit met stille armoede te maken heeft? Had dit met uw stille armoede te maken dan hadden ze ook de kraampjes wel leeg geroofd.
Drica (16-3-2016 om 12:38)
Het zijn zulke figuren die het verpesten voor anderen en de aanbieders het vertrouwen in de medemens doen verliezen. Niet alleen opsluiten en beboeten maar ook voor het komende plant en oogstseizoen met een enkelband bij de benadeelden laten helpen. Ze zullen dan snappen dat de kraampjes een schamele aanvulling is op het inkomen van de aanbieders voor het werk in weer en wind.
André (16-3-2016 om 07:35)
Misschien eens tijd dat er wat aan de stille armoede gedaan word.
Jan Willem Hajee (15-3-2016 om 16:14)
Dit soort diefstallen mag van mij buitengewoon zwaar worden bestraft. Het is niet alleen dat dit soort figuren steelt, ze maken ook nog misbruik van vertrouwen in medemensen. M.i. niet slechts opsluiten, maar ook sleutelen aan opvoeding en moraal!
martine (15-3-2016 om 15:46)
Goed dat die lui opgepakt zijn. Die mensen met kraampjes aan de weg zijn eerlijke mensen met eerlijke producten die er hard voor werken.en proberen om op een eerlijke manier wat centjes bij te verdienen En dat gaaijes verpest alles.Oppakken en zwaar straffen!
zeeuw (15-3-2016 om 15:36)
met foto op het internet , betere straf kan je ze niet geven
Cookie-instellingen beheren