Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

Man aangehouden voor diverse inbraken

Toegevoegd: 15-03-2016, 19.31 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Dinsdagmiddag is op het politiebureau aan de Kerkhof in Zierikzee een 21-jarige man uit die plaats aangehouden voor een reeks inbraken.


De politie kwam de man op het spoor tijdens een politieonderzoek naar diverse inbraken in woningen en sportcomplexen in de gemeente Schouwen-Duiveland. De politie stelde dinsdagmorgen in de woning van hem een onderzoek in. Hierbij is een deel van de buit aangetroffen en in beslag genomen. Het gaat onder andere om sportattributen, fietsen en tuingereedschap.

De man was niet thuis en meldde zich rond 13.30 uur op het politiebureau, nadat de politie hem had uitgenodigd. De inwoner uit Zierikzee werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd gebracht, waar hij werd ingesloten.

Tijdens het politieonderzoek werd alle informatie van gepleegde inbraken bij elkaar gebracht en nader onderzocht. Naast diverse sporen werd ook de informatie, die getuigen aan de politie hadden gemeld, in het onderzoek betrokken. In de loop van de tijd ontstond het vermoeden en later sterke verdenkingen richting de man.

De inwoner uit Zierikzee is dinsdagmiddag verhoord. Hij kreeg te horen dat hij langer vast blijft zitten. Het politieonderzoek is nog in volle gang. Daarom kan de politie op dit moment nog niet meer informatie verschaffen, zoals exacte inbraken en wanneer is ingebroken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren