Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 102 km

Politie controleert verkeer in Goes

Toegevoegd: 15-03-2016, 19.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft dinsdag aan de Buys Ballotstraat en de Westwal in Goes enkele verkeerscontroles uitgevoerd.


Tussen 8.00 en 10.00 uur werd op de Buys Ballotstraat gecontroleerd op het rijden door rood licht. Op enkele randgevallen na werden geen overtredingen geconstateerd. Tussen 11.00 en 12.00 uur werd eveneens op het rijden door rood licht gecontroleerd op de Westwal. Hier werd een overtreding geconstateerd.

Tevens werden alle bestuurders uitgebreid gecontroleerd binnen de politiesystemen. Dit leverde geen bijzonderheden op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lauran (22-3-2016 om 14:42)
Beste politie. Controleren op bellen en appen in de auto.. Dat is iets waar jullie ook eens scherp op moeten controleren. Verleden week werd ik op de motor bijna gegrepen door een bestuurder van een bedrijfswagen die zat te appen. Heb de heer in kwestie dus ook even lief aangesproken bij de stoplichten in s-Heerenhoek maar het liefst had ik hem uit zijn wagen getrokken.
Claudia (16-3-2016 om 10:33)
Ze kunnen beter eens controleren op het niet stoppen voor een zebrapad met een burgerauto. En op snelheid, want hier in het centrum van Goes ben je je leven niet zeker. Van de week werd er nog bijna een echtpaar geschept op het zebrapad door een busje van de Delta, die met achterlijke snelheid doorreed en de mensen niet leek te zien!!!!!
Franky (16-3-2016 om 00:43)
Ach, het zou best eens een verkeerscontrole zijn die uitgevoerd werd door studenten samen met hun coach. Aan de andere kant, het kunnen ook Boa's zijn in dienst van de politie, afdeling verkeer. Ik gis maar even, het zou zomaar kunnen. ;-)
Jan (15-3-2016 om 22:42)
tijdverspilling dus
Fietser (15-3-2016 om 20:08)
Als de politie echt auto's wil controleren op door rood licht rijden is het misschien verstandig om er met een onopvallende auto te staan dan met een politiebus!!! Natuurlijk houden mensen zich dan aan de regels.
Cookie-instellingen beheren