Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Taakstraf voor mishandeling partner

Toegevoegd: 16-03-2016, 16.25 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 35-jarige A. van V. uit Westdorpe is woensdag in Middelburg veroordeeld tot een taakstraf van 180 uur voor mishandeling van zijn inmiddels ex-partner.


Het Openbaar Ministerie had voor verkrachting en mishandeling een celstraf van dertig maanden en het betalen van vierduizend euro schadevergoeding geëist. Volgens de tenlastelegging zou Van V. op 5 september 2013 zijn partner hebben verkracht en mishandeld.

De rechtbank achtte de verkrachting overigens niet bewezen. In haar vonnis hield de rechtbank er rekening mee dat het hier 'een oude zaak' betrof.

Zie ook:
OM eist 30 maanden cel voor verkrachting (02-03-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (17-3-2016 om 07:39)
Wat een lachertje om op die manier afgewezen te worden omdat het een oude zaak was ,betreft door mishandeling en verkrachting van zijn partner en gaat vrij uit. Zo iets mag toch niet vrij gesproken te worden
Cookie-instellingen beheren