Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Scootmobiel aangereden in Vlissingen

Toegevoegd: 16-03-2016, 16.30 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeluk in Vlissingen is woensdagmiddag de bestuurder van een scootmobiel gewond geraakt.
 
Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur op het zebrapad aan het Betje Wolffplein. Een automobilist naderde vanaf de kruising van de Aagje Dekenstraat met de Badhuisstraat en de Coosje Buskenstraat en kon niet meer op tijd remmen toen de persoon in de scootmobiel de zebra overstak.
 
De auto en de scootmobiel raakten licht beschadigd. Het slachtoffer is door de ambulancedienst behandeld en vervolgens overgebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft van de betrokkenen een verklaring opgenomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (17-3-2016 om 15:26)
Het was tenminste geen doorrijder. ;-) Verder, een ongeluk zit in een klein hoekje, wel of geen zebrapad, niemand die kan oordelen zonder de feiten te kennen.
jos (17-3-2016 om 08:40)
Tja, bekend probleem .....automobilisten remmen zelden af voor een zebrapad ! Terwijl ze weten dat ze gewoon moeten stoppen als er nog maar iemand aanstalten maakt om over te steken ! Maak dagelijks gebruik van de zebrapaden en zelden stopt men! Begrijp ook nog steeds niet waarom dat stuk Aagjedekenstraat geen 30km zone is met het drukke Scheldeplein............
Wilbrink (16-3-2016 om 23:35)
scootmobiels kunnen niet harder dan 14 of 15 km dus dat is niet te hard. Een gewone fiets gaat 20 tot 25 km . Jammer dat de scootmobiels zo negatief bij andere over komen.
Ferida (16-3-2016 om 21:47)
Jammer dat er zo snel en negatief wordt geoordeeld de bestuurder reed helemaal niet snel om een vrouw en een kind op de fiets uit te wijken omdat ze op een hooge snelheid kwam aan uit de straat waar zij eigenlijk moest stoppen en ze fietste door zag hij dat vrouwtje met de scootmobiel laat waardoor zij ook gewoon zonder te kijken over stak het was een of de andere gelukkig is het nog goed afgelopen zonder letsel schade en is iedereen veilig thuis
P (16-3-2016 om 20:41)
Meeste scootmobiel bestuurdertjes hebben een Gods complex als ze in dat ding zitten. Al vaak tegen mijn mooie enkeltjes gereden in de Albert de Gein, Netzo min dat ze opzij gaan op de stoep als ze op je af komen scheuren. Tis wat
Michelle (16-3-2016 om 20:34)
Dan kwam de automobilist te hard aangereden!!!
Cookie-instellingen beheren