Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 237 km

Belastingdienst int schulden bij controles

Toegevoegd: 18-03-2016, 13.50 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Belastingdienst heeft donderdag tijdens controles op Walcheren in totaal 12.000 euro aan openstaande belastingschulden geïnd. Drie voertuigen zijn direct in beslag genomen en op acht auto's werd beslag gelegd.


In de ochtend werd gecontroleerd op het Weyvevlietplein in Vlissingen en ’s middaags gebeurde dat op Het Zwin in Middelburg. In totaal werden 3.818 auto’s via de zogeheten Automatic NumberPlate Recognition (ANPR) gecontroleerd.

Eén bestuurder kreeg een bekeuring voor het rijden met een gladde band. Een persoon bleek nog twee openstaande boetes te hebben en is meegegaan naar een politiebureau voor de afhandeling. Eén voertuig was voorzien van een geschorst kenteken. Verder kwam de politie iemand tegen die stond geregistreerd omdat hij nog een vonnis had openstaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (19-3-2016 om 13:43)
Ja hoor wim, wij betalen alles wat we moeten betalen, een ander doet dat niet. Daardoor worden de rekeningen die wij moeten betalen hoger -er moet nu eenmaal een bepaald bedrag binnen komen om de boel hier draaiend te houden. Daar wordt, terecht, wat aan gedaan door middel van controles, om die wanbetalers tot betalen te dwingen. En jawel hoor, daar komt weer iemand die dat de politie, douane en belastingdienst kwalijk neemt. Kortzichtig heet dat....
wim (19-3-2016 om 07:58)
Weer een heel goede vangst gedaan door politie door aanhoudingen 12000 euro in de schatkist gekregen en drie auto in beslag genomen prima werk ik ben weer trots op politie
Cerebrus (18-3-2016 om 15:39)
Polen en Roemenen rijden niet met Nederlands kenteken dus die hebben nergens last van en kunnen lekker verder frauderen.
albert (18-3-2016 om 14:20)
Goerdzo !! Pakken die gasten, ga ook al die dure auto's maar eens controleren. Hoop ze ook doe polen en roemenen enzo controleren !! Dit is beter dan stomweg flitsen en niks doen pfffff, beter daadwerkelijk controleren en ook gelijk ook doorzoeken op drugs en ellende
Cookie-instellingen beheren