Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 333 km

Slachtoffer Kruiningen is 24-jarige man

Toegevoegd: 19-03-2016, 13.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - Het slachtoffer dat vrijdagavond om het leven is gekomen bij een ongeval in Kruiningen is een 24-jarige man uit Krabbendijke. Dit heeft de politie bekend gemaakt. De automobilist reed door onbekende oorzaak tegen een boom.


Het ongeval vond rond 21.10 uur plaats op de Olzendedijk. Direct na de melding zijn de hulpdiensten naar de plaats van het ongeval gegaan. Ook een traumahelikopter is hierbij ingezet. Brandweermensen hebben het slachtoffer uit de auto bevrijd. De medisch specialisten konden helaas niets meer betekenen voor het slachtoffer. De man is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

De verkeersongevallenanalisten van de politie deden onderzoek naar de toedracht van het vermoedelijk eenzijdige ongeval. De weg werd hiervoor tijdelijk afgesloten. De politie wil graag in contact komen met mensen die getuigen zijn geweest van het ongeval.

Zie ook:
Dode bij ongeluk in Kruiningen (18-03-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rien quist (19-3-2016 om 23:35)
niet te gauw oordelen,bomen horen niet lamgs een weg. alles wat er fout gaat is direct fataal. je zet geen bomen midden op de weg,maar wel 2 meter ernaast onbegrijpelijk
Ria (19-3-2016 om 23:02)
Doe normaal Meulenberg! Veroordeel niet, je weet niet wat er gebeurt is. Weet je hoe pijnlijk het is voor familieleden/nabestaanden om zo'n harde reactie te lezen van iemand die er niets vanaf weet? Toon medeleven of hou je mond gewoon. Ik ben mijn broer verloren bij een tweezijdig ongeval dus ik weet waar ik over praat. Voor de familie heel veel sterkte en liefde gewenst in dit onbevattelijke verlies en de moeilijke tijd die komen gaat wanneer jullie langzaam uit de roes ontwaken en het echt werkelijkheid wordt, het verlies door begint te dringen en er van jullie verwacht wordt dat jullie weer doorgaan met je leven.
Geert. (19-3-2016 om 21:23)
Vreselijk dat dit s gebeurd! Ik wil de familie van Harte Gods nabijheid toewensen in dit enorme verlies! Maar er moet me nog iets van het hart: Waarom zijn er, als zoiets vreselijks gebeurd, altijd weer mensen die zo nodig moeten oordelen? Meulenberg hoe kunt u oordelen als u geen getuige was. Er zijn heel veel oorzaken op te noemen waardoor zo een ongeval kan gebeuren. Mensen laat dat de politie uitzoeken die zijn er voor opgeleid. Al die veronderstellingen en vooroordelen kwetsen de geliefden van een slachtoffer! En die mensen hebben net al moeilijk genoeg!!
Meulenberg (19-3-2016 om 16:36)
Helaas,weer een jonge bestuurder die naar mijn oordeel toch weer te hard rijd.Op van die smalle weg,ze leren het niet. jammer. WM
Adje (19-3-2016 om 13:47)
Gecondoleerd aan familie en vrienden. Sterkte in deze moelijke periode
Cookie-instellingen beheren