Weerbericht:
In de kustgebieden enkele buien, vooral in het zuiden en oosten mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Nep-agent pleegt telefoonterreur in Sint Maartensdijk

Toegevoegd: 18-05-2006, 11.49 uur
Door: Omroep Tholen

SINT MAARTENSDIJK - Al maandenlang zorgt een man voor nachtelijke telefoonterreur bij tientallen vrouwen in de omgeving van Sint-Maartensdijk.

De man belt ’s nachts op en geeft zich uit voor agent. Na het stellen van persoonlijke vragen slaat de man onbehoorlijke taal uit. Opmerkelijk is dat enkel oudere alleenstaande vrouwen in de regio Sint-Maartensdijk worden gebeld. Bij de politie zijn diverse meldingen binnen gekomen.

Volgens één van de slachtoffers wordt de leeftijd van de man geschat op in de veertig en spreekt hij beschaafd Nederlands. Inwoners die lastig zijn gevallen worden geadviseerd melding te doen bij de politie.

Zie ook: http://www.internetbode.nl/WebPaper/De%20Thoolse/algemeen/276402.htm


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren