Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 124 km

Ernstig ongeval bij Krammersluizen in Bruinisse

Toegevoegd: 18-05-2006, 12.10 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

BRUINISSE - Op de Philipsdam bij Bruinisse is aan het begin van de middag een ernstig incident gebeurd.

Rond het middaguur kwam een man tussen de muur van de Krammersluizen en zijn plezierjachtje. De man, een Duitser, werd vermoedelijk onwel tijdens het aanmeren en viel vervolgens van zijn boot.

De man kon binnen korte tijd op de kant getrokken worden en naar de calamiteitensteiger gebracht worden. De man had geen bloedcirculatie meer en zodoende moest de man gereanimeerd worden. De reanimatiepoging mocht helaas niet baten.

Bij het incident werden de ambulances 19108 (Zierikzee) en 19106 (Sint Maartensdijk) ingzet. Omdat men vreesde dat de man bekneld zat werd ook de tankautospuit 4832 van de post Bruinisse onder prioriteit een ter plaatse gestuurd. Ook de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 werd ter plaatse gestuurd.

De sluis was enige tijd gestremd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren